HOME   /   PARTICULIEREN

PARTICULIEREN

Welkom bij Gepetto!

Gepetto heeft houten spellen en allerlei attracties voor jong en oud in petto. De spellen zijn inter-cultureel, inter-generaties, eenvoudig om te spelen en boeiend voor iedereen.

Onze spellen

De meeste spellen worden op ambachtelijke wijze in onze ateliers vervaardigd. Aangezien ons werk tevens onze passie is, trachten we onze spellen zo aangenaam en mooi mogelijk te maken.

De spellen zijn op subtiele wijze ingekleurd, meestal in terracotta. We hebben ons deze sobere en eenvoudige kleur eigen gemaakt.

Huren

Voor particulieren verhuren wij de spellen in pakketten van 4, 6, 8, … spellen, samen met breinbrekers en attracties. Ideaal voor een familiefeest, een communiefeest, een lentefeest, een verjaardagsfeest, een bijeenkomst met vrienden …

Vraag de verhuurcatalogus en het aanvraagformulier via onderstaand formulier!

De spellen mag u in Kessel-Lo ophalen. Ophalen gebeurt altijd op afspraak op een ogenblik dat voor u en ons goed uitkomt. Het kan meestal buiten de spits en de dag ervoor gebeuren.

Indien u geen vervoer kunt regelen, kunnen we Boomerang Courier uit Leuven inschakelen om de spellen naar u te brengen.

Kopen

U kunt onze spellen ook aankopen. Indien u regelmatig vrienden of familie uitnodigt is het soms leuk om enkele spellen bij de hand te hebben. Ze zullen jaren meegaan.

download de aankoop-catalogus
Gepetto-spellen-particulieren