HOME   /   EVENTS & PROFESSIONALS   /   FABRICATIE

STANDAARD SPELLEN

Wij concipiëren en maken de meeste spellen en attracties zelf in onze werkplaats. Om een breed assortiment te kunnen bieden verkopen we ook spellen van ambachtelijk werkende collega’s.

Wij maken de spellen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 exemplaren. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan de afwerking van de spellen: scherpen hoeken vermijden, schuren tussen de lagen vernis, en we gebruiken vernis op waterbasis en indien mogelijk ook duurzame houtsoorten. We verkregen dan ook het ‘HIB – label’ van Unizo: Handmade In Belgium.

Wij hebben een catalogus van de spellen die we regelmatig maken, voornamelijk traditionele en moderne volksspelen, breinbrekers en kleine attracties: De catalogus

De leveringstermijn variëert naargelang de spellen, onze stock en onze planning.

Bij het bestellen ontvangt u daarrond duidelijke informatie. Tijdens de wintermaanden hebben wij overigens wat meer tijd om spellen te maken.

Onderdelen

Door onze jarenlang ervaring hebben wij een groot aantal onderdelen in voorraad: ballen in meer dan 10 diameters, kegels in verschillende maten, stuivers groot en klein, tollen, schijven, biljartballen, kickers,  …

Indien bepaalde onderdelen niet in voorraad zijn kunnen we ze bestellen bij onze leveranciers.

Hieronder alvast enkele voorbeelden …

spellen OP MAAT

Wij kunnen spellen of attracties fabriceren met andere afmetingen, andere kleuren, andere details of op basis van uw ideeën. Dergelijke spellen worden vooral voor publicitaire of marketingcampagnes gebruikt.

Wij laten overigens ook regelmatig panelen full colour printen om een mooie en gepersonaliseerde ondergrond te krijgen. Zelfs 30 of 40 exemplaren van hetzelfde spel schrikken ons niet af. Wij beschikken over een sterk team van freelancers die ons indien nodig komen vervoegen.

Wij geven u graag advies bij het bedenken en maken van de spellen. Door onze ervaring en begeleiding van spelmomenten kennen wij alle spellen immers door en door. We zorgen bovendien steeds voor een precieze en uitgebreide  offerte. Ook rond verpakking en verzending kunnen we heldere afspraken maken.

Heeft u nog vragen? Wil u uw project bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Tot binnenkort,

François Van Schoute

 

U vindt hieronder enkele voorbeelden van realisaties: